Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Rijfrisjes
KvK-nummer: 90317424
BTW-nummer: NL004805871B19

Contactgegevens:

Adres: Tokyostraat 19s, 1175 RB Lijnden
Telefoon: 085 060 4503
E-mail: info@rijfrisjes.nl

Bankgegevens:

Banknaam: ING Bank N.V.
IBAN: NL58 INGB 0007 1198 43
BIC: INGBNL2A

Imprint voor Rijfrisjes

Aansprakelijkheid voor Inhoud:
De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen garantie geven. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Wij zijn echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Aansprakelijkheid voor Links:
Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud ook geen garantie geven. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het moment van de linkverwijzing gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van de koppeling niet herkenbaar.

Copyright:
De door de sitebeheerders op deze pagina’s gecreëerde inhoud en werken zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Chat openen
Hulp nodig?
Stuur ons een appje!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?