Diensten

Ozonbehandeling

Verfris je auto met een ozonbehandeling!

Bij onze ozonbehandeling draait alles om het weer laten ruiken en voelen van je auto als nieuw. Hardnekkige, nare geuren worden verwijderd en wij zorgen ervoor dat het interieur weer schoon en fris aanvoelt. Geen geur is te hardnekkig voor ons, of het nu gaat om rook, huisdieren, etensresten of iets anders. Met de ozonbehandeling wordt niet alleen de auto opgefrist maar worden tegelijkertijd ook bacteriën, virussen en schimmels gedood. Dit is wat je kunt verwachten:

Wat we doen:

  1. Dieptereiniging: We beginnen met een grondige poetsbeurt van je auto-interieur. Denk aan stofzuigen, afstoffen, diep reinigen van de bekleding, matten en vloer en het reinigen van alle oppervlaktes.

  2. Ozonbehandeling: We laten je auto vollopen met ozongas dat de nare geuren effectief bestrijdt. De ozon werkt tot diep in de vezels van de bekleding en de luchtcirculatie.

  3. Veiligheid eerst: Geen zorgen, we zorgen ervoor dat je auto veilig wordt afgesloten tijdens de behandeling en dat alle ozon volledig wordt verwijderd voordat je weer instapt.

  4. Duurzaam: En het beste van alles? Ozon breekt snel af tot zuurstof zonder vieze resten achter te laten. Het is daarmee een milieuvriendelijke manier om je auto op te frissen.

Waarom het geweldig is:

  • Geen geur is te hardnekkig voor ons, of het nu gaat om rook, huisdieren, etensresten of iets anders.
  • We knappen niet alleen de boel op, we doden ook bacteriën, virussen en schimmels.
  • Adem diep in! Je zult versteld staan van hoeveel frisser de lucht in je auto zal zijn.
  • En bonus: het helpt ook om de levensduur van je interieur te verlengen door schimmel en bacteriën op afstand te houden.

Adem diep in! Je zult versteld staan van hoeveel frisser de lucht in je auto zal zijn. En bonus: het helpt ook om de levensduur van je interieur te verlengen door schimmel en bacteriën op afstand te houden. Wil je weer rondrijden met een fris interieur? Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je auto een nieuw leven inblazen met onze ozonbehandeling.

Chat openen
Hulp nodig?
Stuur ons een appje!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?