Diensten

Exterieur

Geef je auto exterieur een stralende make-over!

Wil je jouw auto laten stralen als nieuw? Onze handwas- en waxbehandeling is de ideale oplossing voor het verkrijgen van een prachtige glans en langdurige bescherming. Bij onze handwas- en waxbehandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten en vakmanschap om je auto te reinigen en te laten schitteren.

Ons deskundige team begint met een zorgvuldige handwas, waarbij alle oppervlakten grondig worden gereinigd. Hardnekkig vuil, vlekken en aanslag worden veilig verwijderd, waardoor je auto er weer fris en stralend uitziet. Na de handwas brengen we een hoogwaardige waxlaag aan. De wax vormt een beschermende barrière op het lakwerk van de auto, waardoor het beschermd wordt tegen schadelijke invloeden zoals UV-straling, vogelpoep, boomsap en vuil. Bovendien zorgt de waxlaag voor een diepe glans en een glad oppervlak, waardoor water en vuil gemakkelijker worden afgestoten. Dit verlengt niet alleen de levensduur van je lakwerk, maar maakt het ook eenvoudiger om je auto schoon te houden.

Onze handwas- en waxbehandeling is geschikt voor alle autotypes en -modellen. Of je nu een sportwagen, sedan, SUV of hatchback hebt, we zorgen ervoor dat je auto de aandacht krijgt die het verdient. Ons ervaren team heeft oog voor detail en werkt met zorg en precisie om de beste resultaten te leveren.

Chat openen
Hulp nodig?
Stuur ons een appje!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?