Diensten

Ceramic Coating

Onze langdurige coating service beschermt jouw lak voor zes jaar!

Bent u op zoek naar de ultieme bescherming voor jouw auto? Dan is onze glascoating service de perfecte keuze. Met onze uitgebreide glascoating behandeling krijgt jouw auto de best mogelijke bescherming tegen invloeden van buitenaf, waardoor de lak als nieuw blijft voor maar liefst zes jaar lang.

Onze ervaren professionals doorlopen zorgvuldig de volgende stappen om jouw auto te voorzien van de glascoating:

  1. Grondige voorbereiding: We beginnen met een grondige reiniging van de auto om alle vuil, stof en resten van de oude wax te verwijderen. Dit zorgt voor een optimale hechting van de glascoating.
  2. Polijsten: Vervolgens wordt uw auto zorgvuldig gepolijst om eventuele imperfecties, swirls en krasjes te verwijderen. Dit zorgt voor een glad en stralend oppervlak.
  3. Ontvetten: Na het polijsten wordt de lak grondig ontvet om ervoor te zorgen dat de glascoating perfect kan hechten.
  4. Aanbrengen van de glascoating: Onze experts brengen de hoogwaardige glascoating gelijkmatig aan op de lak van jouw auto. Deze coating vormt een duurzame en beschermende laag die de lak beschermt tegen vuil, stof, insecten, vogelpoep, UV- straling en andere schadelijke elementen.
  5. Uitharding: De glascoating heeft tijd nodig om volledig uit te harden. Dit proces zorgt voor een langdurige bescherming van de autolak.

Na deze professionele behandeling kun je genieten van een auto die optimaal beschermd is en een prachtige glans heeft. Onze glascoating service biedt een langdurige bescherming waardoor regelmatig waxen of bezoekjes aan de wasstraat niet meer nodig zijn. Jouw auto blijft jarenlang in topconditie en straalt als nooit tevoren.

Investeer in de toekomst van jouw auto met onze glascoating service en geniet van een prachtige, als nieuwe lak voor jarenlang rijplezier. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw auto verwennen met de beste bescherming die er is!

Chat openen
Hulp nodig?
Stuur ons een appje!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?